Jouw bijstand aan mij heb ik ervaren als zeer kundig, ‘ to the point’ en altijd prettig en duidelijk in onze communicatie. Je luistert goed, maar laat je niet meeslepen in emoties. Dit is een grote en noodzakelijke steun in een periode waarin ik mij zeer kwetsbaar heb gevoeld.

Daarnaast ben ik onder de indruk van de juiste toon die je zowel op schrift als ook mondeling, vindt om zaken duidelijk te maken. Dit heeft mij enorm geholpen, mijn hartelijke dank hiervoor!

In de 3 jaar dat mijn rechtszaak heeft geduurd, heb je mij ontzettend goed bijgestaan als advocaat en als mens. Ben behoorlijk teleurgesteld in de organisatie met wat mij is overkomen maar blij dat, met behulp van jou Magrete, het toch goed is gekomen.

Hoe ik je bijstand heb ervaren? Als open/eerlijk/strijdbaar. Maar vooral heerlijk iemand naast me te hebben gehad die weet hoe een en ander werkt binnen de politie organisatie. Goed in het verwoorden van zaken zonder het menselijke aspect te verliezen.

Prima bijstand tijdens een langdurig Rijksrecherche onderzoek (in totaal wel 3 jaar). Ik kon je altijd bellen en mailen met vragen en opmerkingen, waarbij je mij altijd goed te woord stond en verder hielp. Tijdens de verdachte verhoren heb je mij heel erg goed geholpen en voorzien van goede adviezen. Ik denk mede dankzij jou inzet, inzicht en vakbekwaamheid is deze zaak voor mij positief afgesloten en ben ik niet vervolgd!

Ik heb een goede steun aan je gehad. Ik besef mij nu wel echt hoe kwetsbaar je bent in zo’n situatie en vind het nog steeds verbazingwekkend dat er zo erg partij gekozen wordt door een organisatie die integriteit als kernwaarde heeft.

De argumenten en het verwoorden ervan in de rechtszaal gaven aan dat je een grote kennis van zaken hebt, een echte professional.

Heel erg bedankt voor al je inspanningen die je voor mijn zaak verricht hebt en de steun die ik van je gekregen heb. Steeds weer wees je me op de valkuilen in het proces maar desondanks bleef ik er, mede door jou, vertrouwen in houden dat de zaak positief zou aflopen.

Het is fijn dat er iemand het overzicht heeft. In een stressvolle tijd kan je niet zo goed lezen en concentreren. Als er dan tijdens de belangrijke eerste verhoren zaken gezien worden die anders op papier komen dan afgesproken, is jouw scherpte echt van meerwaarde.

Vanaf het eerste contact met jou kreeg ik het gevoel van een serieuze en stevige aanpak. Het contact was prettig en de ondersteuning was duidelijk, helder en professioneel. Je gaf mij het gevoel dat ik de steun had van iemand met verstand van zaken en dat werd zeker duidelijk tijdens het interview door het VIK.

Advocaat in politiezaken

een advocaat speciaal voor politiefunctionarissen

Het vak van politieambtenaar is bijzonder. De rechtspositie van politieambtenaar is ook bijzonder. U heeft grote vrijheid van handelen. Maar het kan gebeuren dat uw handelen – privé of in functie - onder een vergrootglas wordt gelegd. Daarin bent u kwetsbaar. Maak uw positie dan sterker met de hulp van een gespecialiseerde advocaat.