De aanwezigheid van een advocaat tijdens een verhoor door de rijksrecherche is een voordeel. Je kan er op vertrouwen dat er iemand is die achter je staat en alle woorden, dus die van jou maar ook de woorden van de rechercheur in de weegschaal legt. Het verhoor is de basis van je verdediging. Als het daar mis gaat neem je je woorden niet meer terug. De bijstand die daarop volgde was prima. Je kan al je vragen kwijt en juridisch gezien weten wij als politiemens een hoop maar gewoon niet alles.

Het verschil zit hem in de onzekerheid die je hebt in deze tijd is groot. Alles wat ervoor kan zorgen dat bepaalde vragen die je hebt beantwoord kunnen worden, zorgen voor een afname van onzekerheid. Dat scheelt in de stress die je opbouwt.

Advocaat in politiezaken

een advocaat speciaal voor politiefunctionarissen

Het vak van politieambtenaar is bijzonder. De rechtspositie van politieambtenaar is ook bijzonder. U heeft grote vrijheid van handelen. Maar het kan gebeuren dat uw handelen – privé of in functie - onder een vergrootglas wordt gelegd. Daarin bent u kwetsbaar. Maak uw positie dan sterker met de hulp van een gespecialiseerde advocaat.