Advocaat in politiezaken streeft ernaar haar dienstverlening constant te verbeteren. Dit kan alleen door te luisteren naar uw ervaringen. Wilt u hieronder uw beoordeling kenbaar maken?

Lees eerdere ervaringen

23.04.22
Toelichting
Na een disciplinair en strafrechtelijk traject op straat komen te staan, maar mede door de professionaliteit en vakkundigheid van Magrete is het ontslag weer teruggedraaid. Ze zit er tijdens het hele proces bovenop, zet stappen vooruit en weet wat hoe de vork binnen de politieorganisatie in de steel zit. Dit maakt dat je buitengewoon goed vertegenwoordigd wordt. Ook als mens is ze plezierig in de omgang. Bedankt Magrete.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
09.03.22
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
01.01.22
Toelichting
Sterke eerlijke en professionele begeleiding in een stroperig en log traject! Goede en duidelijke advisering in een tijd waar je wereld op zijn kop staat… zeer aan te bevelen!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
07.11.21
Toelichting
Op zoek naar een goede advocaat die mij strafrechtelijk en disciplinair kon helpen, kwam ik uit bij mvr van der Steeg.
Dankzij haar inzet is een traject van 1,5 jaar succesvol afgesloten.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
19.10.21
Toelichting
Fijn intake gesprek en direct doorgepakt.

De wereld op zijn kop, maar word gelijk goed opgevangen.
Dank je wel voor alle hulp
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
10.07.21
Toelichting
Vanaf het eerste intake gesprek gelijk een goed gevoel en een luisterend oor.
Ten aanzien van mijn casus, zeer professionele begeleiding op het juridische en menselijk vlak.
Ook tijdens voorbereiding voor het verhoor was de juridische bijstand alsmede het menselijke aspect zeer aanwezig.
Er werd duidelijkheid gecreëerd.
Begeleiding en advies cq ondersteuning gaven mij rust tijdens het lopende onderzoek.
Ten tijde van het verhoor werd de begeleiding en de juridische bijstand door mij als zeer doeltreffend en rustgevend ervaren,
Kortom, Bijstand op juridisch en menselijk gebied zijn zeer positief ervaren.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
14.06.21
  • Deskundigheid
    80%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien
27.05.21
Toelichting
Zeer veel meerwaarde mbt bijstand bij verhoor. Veel oog voor de details. Zeer.prettig in de omgang
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien
20.05.21
Toelichting
Heb de ontvangen bijstand als zeer prettig ervaren. Alles werd gedaan in goed en duidelijk overleg. Door de ervaring van deze advocate met politiezaken is die van mij soepel verlopen.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
26.11.20
Toelichting
Magrete is een echte professional die weet hoe het logge politieapparaat werkt. Door haar jaren lange ervaring weet zij hoe te handelen. Magrete is een echte aanrader welke je tijdens de hele zaak zeer vakkundig bij staat. Ik heb haar al bij diverse collega’s aangeraden. Magrete bedankt voor het behartigen van mijn belangen!!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
10.11.20
Toelichting
Het is al vervelend genoeg om in een onderzoek terecht ge komen.
Magrete was diezelfde avond al direct betrokken, nadat zij door de teamleiding was ingevlogen.
Met minder sterren zou ik haar echt te kort doen.
Niet alleen op de momenten dat zij werd verwacht, maar ook daarbuiten bleef zij in de communicatie en betrokken, ook nu het onderzoek positief is afgerond.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
14.10.20
Toelichting
Magrete heeft mij goed bijgestaan. Toen mij een disciplinair onderzoek werd aangezegd en hier kwam een week later een strafrechtelijk onderzoek bij meldde de vakbond dat ik een advocaat nodig had. Magrete werd mij door een van de medewerkers van het VIK aanbevolen. Dot was een goed advies. Zij vond het ‘over the top’ dat de officier een strafrechtelijk onderzoek wilde. De officier heeft mijn zaak opgelegd en het disciplinaire onderzoek is met een schriftelijke waarschuwing afgedaan. Het contact met Magrete was eerlijk en open, zij heeft mijngoed begeleid in een lastige periode. Dank daarvoor.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
06.10.20
Toelichting
Fijne ervaring met goede afloop.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien
10.09.20
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
07.09.20
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
11.06.20
Toelichting
Tijdens onze werkzaamheden ben ik betrokken geraakt in een zeer heftig geweldincident waarbij ik zelf slachtoffer ben geworden.
In het rijksrecherche onderzoek is mij mevr. Van der Steeg toegewezen door het korps. Van der Steeg heeft mij meer dan goed bijgestaan gedurende deze hele periode. Zowel op het gebied van vakkennis als het doorlopen van dit hele proces. Ik heb dit als een erg fijne samenwerking ervaren! Magrete, nogmaals bedankt!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
21.04.20
Toelichting
Helaas kwam ik in een VIK onderzoek terecht. Direct contact gezocht met mevr. van der Steeg. Zij heeft mij goed bijgestaan en mij heel erg gerust weten te stellen tijdens de diverse verhoren en zittingen.
Ik kan iedereen aanraden contact te zoeken met deze top advocate. Zij heeft verstand van zaken en deinst er niet voor terug om stappen vooruit te zetten.

Magrete; Dankjewel voor je hulp. Jij was voor mij de rots waar ik mij volledig aan hebt vastgeklampt en waardoor ik kon blijven staan.
Super fijn!!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    80%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien
04.03.20
Toelichting
Mevrouw Van der Steeg is een absolute aanrader. Een aan te bevelen advocate met de juiste kennis en kunde in huis. Zeer betrokken als advocate maar ook als mens. Ik heb veel steun gehad aan mw Van der Steeg en mede dankzij haar inzet, een succesvolle afhandeling van mijn zaak.
Dank.

  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
27.01.20
Toelichting
Helaas ben ik een VIK-onderzoek terecht gekomen. In eerste instantie ben ik bijgestaan door de vakbond dit raad ik iedereen af, neem direct contact op met mevrouw Van der Steeg.
Ik ben fantastisch bijgestaan door mevrouw Van der Steeg het is op geen andere mogelijkheid te zeggen. De deskundigheid, betrokkenheid en de heldere communicatie zijn 5 sterren waard.
Mevrouw Van der Steeg is eerlijk het schetsen van een verwachtingspatroon. Door het bijstaan van mevrouw Van der Steeg voelde ik mij niet meer alleen tijdens de gesprekken met de politie.
Mevrouw Van der Steeg heeft er voor gezorgd dat de hele situatie naar tevredenheid is opgelost.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
16.01.20
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    80%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien

Advocaat in politiezaken

een advocaat speciaal voor politiefunctionarissen

Het vak van politieambtenaar is bijzonder. De rechtspositie van politieambtenaar is ook bijzonder. U heeft grote vrijheid van handelen. Maar het kan gebeuren dat uw handelen – privé of in functie - onder een vergrootglas wordt gelegd. Daarin bent u kwetsbaar. Maak uw positie dan sterker met de hulp van een gespecialiseerde advocaat.