Advocaat in politiezaken streeft ernaar haar dienstverlening constant te verbeteren. Dit kan alleen door te luisteren naar uw ervaringen. Wilt u hieronder uw beoordeling kenbaar maken?

Lees eerdere ervaringen

02.12.19
Toelichting
Margrete heeft mij en twee andere collega's ontzettend goed bijgestaan. Ik voelde me gehoord en haar pleidooi was geen speld tussen te krijgen. Ze kende de zaak van A tot Z en heeft elk detail naar voren laten komen.
Dit heeft voor mij geresulteerd in vrijspraak.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
05.11.19
Toelichting
Bedankt voor de steun!
  • Deskundigheid
    100%
Laat meer zien
03.11.19
Toelichting
In augustus 2015 werd ik na bijna 40 onberispelijke dienstjaren, buiten functie gesteld en later (straf)ontslag aangezegd. Mij werden zeven vormen van plichtsverzuim verweten. Er volgde een periode van bijna vier jaren van procederen, waarbij ik werd bijgestaan door Magrete . In deze vier jaar, hebben we de Bezwaar Adviescommissie (BAC), de bestuursrechter en de Centrale raad van beroep (CrvB) doorlopen. Door de professionele behandeling van Magrete zijn uiteindelijk alle verwijten onterecht of ongegrond verklaart, met uitzondering van het raadplegen voor privégebruik, waardoor het ontslag gehandhaafd bleef!!!???
Tijdens de procedure werden door het bevoegd gezag en het bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK), meerdere vormen van onzorgvuldigheden/misstanden werden gepleegd. Ondanks dat hier door Magrete bij alle instanties, in haar uitstekende bezwaren en pleidooien gewag van werd gemaakt, werd er geen woord over gerept in de uitspraken.
Voor mij is dat een grote frustratie, temeer omdat er door meerdere medewerkers van het bureau VIK Oost-Nederland aantoonbaar rapporten en pv's aangepast / vervalst zijn en er vertrouwelijke informatie over mij aan derden werd verstrekt.
Magrete heeft zich tijdens de lange procedure zeer vakkundig opgesteld naar het bevoegd gezag en heeft sterke bezwaarschriften geschreven. Ook naar mij persoonlijk was Magrete erg betrokken. Ik ben namelijk kort na de buitenfunctiestelling in een zware depressie terecht gekomen waardoor ik erg moeilijk kon communiceren over de hele zaak. Ik heb Magrete als een betrokken en op papier zeer deskundig advocaat ervaren.

  • Deskundigheid
    80%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
18.10.19
Toelichting
Magrete en ik hebben een achtbaan van drie jaar achter de rug. Drie jaar ellende voor mij maar ik heb mij deze hele rit door Magrete gesteund gevoeld. Ik ben verdachte geweest in een strafrechtelijk onderzoek. Magrete heeft haar deskundigheid laten zien. Zij heeft de casus uitgepluisd en een prachtig pleidooi gehouden. Zij is eerlijk en zegt waar het op staat. Ik raad Magrete aan.

Magrete, bedankt!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    80%
  • Communicatie
    80%
Laat meer zien
24.09.19
Toelichting
Nadat ik met buitengewoon verlof werd gestuurd, zag ik zelf de ernst van de zaak wel in, zeker als er van alles bij wordt gehaald, dan wel gezocht. Mevr, van der Steeg werd mij aangeraden en zelfs een belangenbehartiger had al goede ervaringen met haar optreden! Gelijk een mail gestuurd en er werd terstond contact opgenomen met mij. Conflict uitgelegd en mevr. Van der Steeg ging aan de slag. Eerst een intake en daarna naar het VIK. Daar voelde ik mij gesteund en uiteindelijk heeft Margrete een mooie zienswijze op papier gezet. Uiteindelijk ben ik “binnenboord” gehouden en dat is??. Prima en duidelijke communicatie, geen oordeel of vooroordeel! Recht door zee.....echt een aanrader in politieland, voor diegene die hulp kunnen gebruiken!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
16.09.19
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
09.09.19
Toelichting
Ik werd als getuige gehoord door het VIK. Echter kon dit ook nog strafrechtelijk gaan worden. Ik had het idee dat ik hierbij een advocaat nodig had. Door diverse mensen werd Magrete aan mij aanbevolen. Ik nam contact op en direct nam ze alles van mij over en had ze contact met alle partijen. Ook heeft Magrete mij door deze hectische periode heen gesleept en dat nam veel druk van mijn schouders af. Dank hiervoor!!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
05.07.19
Toelichting
Ik belandde in een verschrikkelijk jaar waarin een strafrechtelijk onderzoek parallel liep naast een tuchtrechtelijk onderzoek.
Ik zocht steun, hulp en strijdvaardigheid. Radeloos week ik uit naar Magrete en waar ikzelf geen lichtpuntje meer zag, zag zij dit wel.
Ik kreeg een eerlijk en objectief antwoord over mijn zaak en de strategie en uitkomsten werden duidelijk besproken en/of toegelicht.
Mijn zaak werd geseponeerd en ik ben momenteel weer werkzaam binnen de organisatie.
Ik kan een nare periode afsluiten en een plek gaan geven dankzij de strijdlust van Magrete waarvoor dank!
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien
23.05.19
Toelichting
Ik vond je erg betrokken en een grote steun bij het verhoor.
  • Deskundigheid
    100%
  • Betrokkenheid
    100%
  • Communicatie
    100%
Laat meer zien

Advocaat in politiezaken

een advocaat speciaal voor politiefunctionarissen

Het vak van politieambtenaar is bijzonder. De rechtspositie van politieambtenaar is ook bijzonder. U heeft grote vrijheid van handelen. Maar het kan gebeuren dat uw handelen – privé of in functie - onder een vergrootglas wordt gelegd. Daarin bent u kwetsbaar. Maak uw positie dan sterker met de hulp van een gespecialiseerde advocaat.